Teljes életmódváltás a Luxoya csapatának támogatásával

Bármi is indítja el az életmódváltás gondolatát az emberek fejében, nem szabad elengedni a már megfogant elvet. Bár motiváció nélkül mit sem ér az egész!

Szerencsére a Luxoya csapata teljes vállszélességgel áll azok mellett, akik az életmódváltás mellett döntöttek! Nem csak a különböző étrend-kiegészítő termékekkel, vitaminokkal támogatják az egészség megőrzését, hanem a Luxoya Way of Life 12 hetes programmal is, melynek végén a résztvevők elmondhatják, hogy az életmódváltás többé nem kihívás, hanem egyszerűen a mindennapok szerves része. A támogató személyek edzéstervet, étrendet és napi feladatokat nyújtanak, s folyamatosan motiválják a résztvevőket, hogy megkönnyítsék nekik az átállást.

Hisz az életmódváltás sokrétű dolog. A mozgás, a helyes táplálkozás, a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás rutinná tétele, továbbá a káros szokások elhagyása egyaránt velejár. Abszolút elhatározás kérdése, és tervezést is igényel, de mindenképpen megéri, mert az ember hamar hozzászokik és onnantól kezdve már semmi akadálya nincs az egészséges életnek. A fizikai aktivitást elsősorban nem a karcsú alak miatt kell bevezetni, hanem a testi és szellemi egészségért. Érdemes olyan mozgásformát választani, amit örömmel végez az ember, így nem ül el a kitartás. A rostban, fehérjében, vitaminokban gazdag táplálkozás számos betegség kockázatát képes csökkenteni, a pihenés pedig nem csupán a szervezetet, hanem az elmét is felfrissíti. Nem számít, hogy hány évesen vagy milyen okból fogant meg az életmódváltás magvas gondolata, a lényeg, hogy megtörtént, s akkor már nincs visszaút, csinálni kell! Böngésszenek a luxya.com weboldalon, informálódjanak a magazinból, töltsék le a mintaétrendet, vásároljanak a kedvezményes készletekből vagy csatlakozzanak most a Luxoya életmódváltó programhoz!